Barion Pixel

Gratulálok! A kért anyagot máris küldöm a megadott e-mail címre.

Most már tudod hogyan kell érdeklődőket bevonzani a vállalkodásodba,
megmutatom hogyan tudsz automatizáltan értékesítni nekik!

Kézhez kapsz egy komplett, lépésről lépésre szóló Mesterkurzust, amivel el tudsz kezdeni bevételt termelni az értékesítési tölcséred segítségével.

Szerezd meg a tudást, amivel automatizáltan tudsz értékesíteni!

Hogyan épül fel az Mesterkurzus?

Egy 7 részből álló videósorozaton keresztül osztom meg veled, mintegy 140 perces tudásanyagomat.

Előtted építem fel lépésről lépésre Russell Brunson, híres amerikai marketinges által kidolgozott értékesítési módszert.

Ez a rendszer folyamatosan értékesít egy alap tudásanyagot és tovább vezeti az érdeklődőt egy magasabb árú UpSell ajánlat megvásárlásához is.

Miről szól a 7 rész?

Fiók létrehozás, aldomain- és feladó hitelesítés

1.

Ebben a rövid videóban bemutatom, hogy a regisztrációkor mikre kell figyelni.

Illetve azt is megtanulod belőle, hogyan tudod hitelesíteni magad és a weboldaladat a rendszerben, amivel nagy lépést teszel, hogy elkerüld a SPAM mappába való landolást.

Egy kis elmélet

2.

Mielőtt felépítenéd a csillagrombolódat, nem árt tisztában lenni az alapokkal.

Részletesen elmagyarázom, hogy milyen alkotóelemekből épül fel a rendszer és mi mire való.

Ezen a ponton ízelítőt kapsz haladó technikákkal kapcsolatban.

Ügyféllisták létrehozása

3.

Akár csak egy egyszerű táblázat esetében, itt is fel fogsz tudni építeni egy saját ügyfélnyilvántartó rendszert, ahol rendezetten láthatod a vásárlásokat, ügyfél élettartamot, aktivitást és sok mást.

Lényegében erre a pontra alapszik az egész rendszer. Az itt tárolt adatok alapján tudsz fontos döntéseket meghozni és ezek alapján tudsz feltételeket szabni levélküldéshez például.

Szegmentálás

4.

Ez egy 2-in-1 funkció. Egyrészt itt tudod feltételek alapján rendezni a vásárlóidat, ami szükséges lesz a levélkiküldéshez, de itt tudod aktivitás vagy költés alapján is besorolni őket.

Másrészt ha rendezni tudod azzal lényegében egy statisztikát hozol létre. Pontosan mérni tudod, hogy melyik időszakban, mely forrásokból, mekkora bevételed keletkezett.

Bankkártyás fizetés és Számlázás

5.

Senki se szeret adminisztratív dolgokkal foglalkozni. Az egésznek külösen semmi értelme, ha az egészet le lehet automatizálni.

Ezen a ponton fogod megtanulni azt, hogyan tudod összekötni a rendszeredet online bankkártyás fizetési lehetőségekkel és számlázással.

Nem kell ellenőrizni a számládat, hogy bejött-e már az utalás és nem kell számlákat kiállítanod minden utalás után. Ezt a rendszered elvégzi helyett kérdés nélkül.

Űrlapok és Landing oldalak

6.

Ebben a részben tanulod meg, hogyan tudsz saját, testre szabott űrlapot létrehozni, ami passzol az arculatodhoz.

Továbbá ebből fogod tudni elsajátítani a landing oldalak beállításához szükséges tudást. Nagy mértékben erre fogsz tudni támaszkodni amikor létrehozod a One Time Offerjeidet.

Levelek és időzítések

7.

Végül pedig megtanulod, hogyan tudsz leveleket létrehozni a rendszerben, amelyek automatikusan eladják a termékeidet.

Ezen a ponton sajátítod el az időzítési beállításokat, mi szerint kerüljenek kiküldésre a levelek.

Ha bekéred a vásárlóktól a születési dátumukat, akár személyre szabott születésnapi kedvezménnyel is kedveskedhetsz nekik.

"

"

Rólam és a munkámról mondták

Megrendelés

Először is gratulálok, hogy megtetted az első lépést azzal, hogy kérted a hozzáférést az értékesítési tölcsér építéséhez 21 tippel.

Ha szeretnéd gyorsabban és hatékonyabban, a minden bizonnyal felmerülő hibák  és kérdések elkerülésével felépíteni a saját rendszered, akkor szívből ajánlom ezt a Mesterkurzust számodra.

Töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot, fizess biztonságosan, és a megrendelést követően már érkezik is a postaládádba a hozzáférés.

Ezt a mesterkurzust bármikor megveheted, de most, a korábbi tudásanyag letöltéséért cserébe szeretnék felajánlani egy 48 órás kedvezményt.

Ezt a mesterkurzust bármikor megveheted, de most, a kérdőív kitöltéséért cserébe szeretnék felajánlani egy 48 órás kedvezményt.

Ha most megrendeled a kurzust, 9.990 Ft helyett 2.990 Forintért a tiéd lehet!

Mi történik miután megrendelted a Mesterkurzust?

Nagy Olivér EV. 2022 © Minden jog fenntartva | Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek | Impresszum

WhatsApp

Jelenleg Brazíliában élek, ezért azt javaslom, hogy az alábbi számon keress WhatsAppon:

+55 31 98104 4364