Barion Pixel

Nagy Olivér

WordPress weboldal készítés árak

WordPress weboldal készítés árak

Ahány ház annyi szokás, ahogy mondani szokás és ez elól nem kivítélek WordPress weboldal készítés árak sem. Ha új neked a WordPress téma, akkor javaslom olvass bele ebbe a cikkbe.

Ugyan pontos árat nem tudok írni, mert minden eset más, minden megrendelőnek mások az igényei, de nagyságrendileg képbe tudlak helyezni. Lássunk is neki!

 

Weboldal készítés árak

Fontosnak tartom elmondani, hogy egy weboldalra befektetésként kell tekinteni. Egy egyszerű bemutatkozó oldalnak nem sok értelme van. Minden esetben fontos meghatározni a honlap célját, ami szinte minden esetben érdeklődő szerzés vagy vásárlás.

Azért szeretem a weboldal készítést és a marketinget, mert mindent lehet mérni, ezáltal számszerűen kimutatható a weboldal hatékonysága. Ezen számok mentén ki tudod számolni a honlapod befektetésének megtérülését is, erről egy későbbi cikkben olvashatsz majd.

Egy weboldal nem olcsó dolog. Ha nem a szomszéd fiával, hanem olyan szakemberrel csináltatnád meg aki ért a webes tervezéshez és stratégiákhoz, ha profi weboldalt szeretnél, akkor 200 ezer forinttól kell számolnod alsó hangon, különösen amióta már nem élnek a KATA kedvező adózási feltételei. Egy egyéni vállalkozó akinek nincsenek nagy költségei, ennél az árnál indul, míg egy ügynökség ennek a 2-3-szorosáról.

Az, hogy vajon hol van a árképzés teteje az erősen függ a projekttől és az igényektől, 4-500 ezer forint is simán benne van.

Ha szeretnél személyre szabott árajánlatot kérni, vagy átbeszélnéd a lehetőségeket egy ingyenes konzultáción, azt itt tudod megtenni.

 

Webshop készítés árak

Egy webáruház esetén sokszorosan igaz, hogy egy befektetésről beszélünk és még pontosabban kiszámolható a megtérülése.

Egy egyszerű webshop 400-500 ezer forintról indul és könnyen felmerülhetnek olyan igények amik akár 1 millió forint fölé is repítik az árát.

Legerősebb befolyásoló tényezők a termékek száma és a funkcionalitás. Előbbi esetén 50-100 tétel nem számít soknak, de 100 fölött érezhetően sok adminisztratív munkával jár. Utóbbi esetén, tapasztalatom szerint, gyorsan szoktak jönni az új ötletek, ami sokszor rengeteg plusz munkával jár.

 

Ezen kívül…

… fel szoktak merülni olyan igények, amiket nem lehet ingyenes bővítményekkel megoldani. Nem túl gyakori, hogy szükség van rá, de ilyen esetekben, nagy átlagban 50-100 dollár körüli összegekkel kell számolni, ami általában a megbízáson felüli költségnek számít.

Vannak elengedhetetlen fizetős munkaeszközök, mint az Elementor pro és más bővítmények, de én személy szerint ezért nem kérek pénzt, úgy gondolom, hogy erről nekem kell gondoskodnom.

 

Ha személyre szabottan, a Te saját vállalkozásoddal kapcsolatban szeretnéd megtudni, hogy milyen WordPress weboldal készítés árak vonatkoznak rád, akkor azt itt tudod megtenni.

Megosztás

Ezeket olvastad már?
Ezt olvasd el ha blog írásra adod a fejed

Ezt olvasd el ha blog írásra adod a fejed

Miért érdemes elkezdeni a blog írást? Mind ismerjük a direkt megkereséseket, hideg hívásokat. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja az ügyfélszerzésnek. Fontos azonban, hogy egy

Ki írja a blogot?

Szia, Olivér vagyok

Webes & Marketinges

Örülök, hogy itt vagy és az írásaimat olvasod. Az én szenvedélyem a weboldal készítés és imádom az e-mail marketinget, mert ezekben tudom kiélni a kreativitásom. Hatalmas tudást szedtem fel magamra az elmúlt években, szóval ha bármi kérdésed van, meginvitállak egy beszélgetésre, és tedd fel bátran!

Ingyenes

Letölthető ebook

E-mail adatbázis építésről

Mesterkurzus

Kérd a hozzáférésed!

7 részes videós oktatás

Építsd fel a saját értékesítési tölcséredet magabiztosan és kezdj el bevételt termelni vele.

Miről olvasnál?

Miről olvasnál még?

  • kategóriák
  • kategóriák
  • kategóriák

Ehhez majd létre kell hozni kategória aloldalakat h azokra mutassanak a linkek

Kövess be facebookon és instagramon

[instagram-feed feed=1]

WhatsApp

Jelenleg Brazíliában élek, ezért azt javaslom, hogy az alábbi számon keress WhatsAppon:

+55 31 98104 4364

Felejtsd el az folyamatos facebook hirdetéseket!

Ha nem marketing automatizálsz, akkor a facebook hirdetésektől teszed függővé magad.

Nézd meg mi az amit csinálnod kell a marketingben, hogy eredményes legyél 2023-ban.

Ha nem marketing automatizálsz, akkor a facebook hirdetésektől teszed függővé magad.

Nézd meg mi az amit csinálnod kell a marketingben, hogy eredményes legyél 2023-ban.